test Madame Cheung - Guestbook
Guestbook

Guestbook
Wij zouden het op prijs stellen als u na uw bezoek aan Restaurant Madame Cheung een berichtje in ons gastenboek achterlaat.

S. de Bruijn - 12 oktober 2016
Met mijn collega's afgelopen zondagavond heerlijk gegeten bij "Madame Cheung"! De gerechtjes zijn voortreffelijk van smaak, mooie combinaties en prachtig opgediend! De bediening onder bezielende leiding van eigenaar Robin is uitstekend; gastvrij, gepassioneerd en op de juiste momenten aanwezig om hun vak aan tafel uit te oefenen. Robin en Hoing en team;ontzettend bedankt voor de fantastische avond! We hebben genoten! p.s. Nog dank voor de rondleiding.
conny van der groef-smit - 12 januari 2016
gisteravond heerlijk genoten van het 7 gangen diner inclusief wijn arrangement het eten allemaal heerlijk bereid vol verassingen uitstekende wijnen erbij en ook een super bediening was een zeer geslaagde avond bedankt !!!!!
J.Huisinga - 23 oktober 2014
Het restaurant ziet er prachtig uit.De kaart is om te watertanden dus wij verheugen ons op een heerlijke avond eten en drinken!!
John & Thea Awater - 20 december 2013
Hebben heerlijk gegeten gisteren en komen met kinderen en kleinkinderen nog dit jaar terug! Genieten!
H.F. van Elsdingen - 17 november 2013
Het was weer uitzonderlijk lekker
De plakkoning - 24 september 2012
Heerlijk gegeten met goed gezelschap. Goede gastheer. Zeker een aanrader! Gr. De plakkoning & Fam.
de jonge - 20 augustus 2012
zaterdag 18-08-2012 met 3 personen. Prima ontvangst en begroeting maandmenu genomen heerlijk
Frits wester - 28 maart 2011
Het eten hiier is werkelijk verukkelijk, vvan begin tot eind top! een amuse van zalm met een runderboullion gevolgd door teriyaki spices hoofdgerecht malse biefstukjes echt heerlijk en het dessert was ook byzonder: annanas taart litsie ijs en tropische vruchten
Dekker - 3 januari 2011
Op 02 januari 2011 het culinaire jaar ingeluid met het 6 gangen chef culinair menu inclusief wijn arrangement. De combinatie wijn en spijs was echt geweldig, met als uitschieters de Chateau de Berne(rose), Peter lehman(rood) en Oyster Bay(rood).Alle gerechten waren top. Enige aanmerking(en):bij de proeverij van vlees kon het wagyu balletje iets minder droog en bij het hoofdgerecht was de reerug iets te ver heen en kon de saus iets minder rijkelijk.Qua smaak en beleving durf ik te zeggen dat ik zelden zo lekker gegeten heb.
ruud willemse - 16 juli 2010
mijn vrouw en ik hebben vanavond het culinair menu bij jullie genuttigd. Gang 1 t/m 5 prima (het velletje van de eend mag iets krokanter), het dessert viel iets tegen, daar hadden we meer van verwacht (1 braam/1 framboos!) het wijnarrangement: de sauvignon viel tegen, was iets muffig en een wat bittere afdronk.(tip:er is een nieuw-zeelandse sauvignon/marlboro met een fantastisch bouquet en een soepele nasmaak. de pinot noir en de syrah prima, de desserwijn was een verrassing. we hebben een goeie avond gehad, voor herhaling vatbaar. nog dank voor de correcte bediening groet, ruud willemse
Nieuwsbrief
Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Madame Cheung.